En Joc !!!
En Joc !!! - Federació Catalana d'Esquaix - Les notícies

Notícies


Gran nivell al Opens d'Esquaix i Soft-ràquet a Banyoles
Es va disputar a Banyoles amb més de 50 participants
Unió de Federacions Esportives de CatalunyaDurant els dies 28 i 29 de juny al club Triops Banyoles s’ha celebrat el cinquè open d’esquaix "Tecnifibre Automatismes JIMM" i el sisè open "MANFER" de soft-ràquet amb més de 40 participants de tota Catalunya.

A la categoria femenina de soft-ràquet la guanyadora ha estat Mercedes Möller de Can Melich Club, segona Pili Martín de CN Sant Andreu, tercera Cinthya Servellón de Triops Banyoles i quarta classificada Núria Brunso de Triops Banyoles.

En categoria veterans +55 el nostre patrocinador "MANFER" Manel Fernández ha estat el guanyador, segon Ramón López i tercer Carlos Belart.

A la categoria absoluta gran partit de semifinals entre Arnau Farré (Malibú Esportiu) i el favorit Jordi Mitjà (Can Melich Club) amb victòria ajustada del segon per 2/1. A la final Mitjà s’imposava clarament a David Cornudella de CN Sant Andreu. El quadre de consolació se l’ha endut Jose Lorenzo del Geieg davant de Javi Fuentes del Metasports per un 2/1 16-14 al tercer joc.

Pel que respecte a l’esquaix i començant per les noies, Maribel Calabozo ha imposat el seu joc i experiència per proclamar-se campiona sense cedir cap joc. La jugadora local Cinthya Servellón ha mostrat una important progressió imposant-se a Raquel Folch del Gent d´Or de Valls (tercera classificada), a Pili Martín (quarta classificada) i a la jugadora novell Marta Sáez del Triops Banyoles.

En categoria masculina el guanyador ha estat David Febrer del Nick Esports que malgrat el dur quadre que ha tingut ha derrotat a vuitens de final a Edu Abella del CN Sant Andreu 3/2, a quarts a Toni López del CNSant Andreu 3/1, a semifinals al jugador local Àlex Luque 3/0 i a la gran final al gironí del Punt Groc Marc Anglada per 3/0. En consolació Eduard Abella s’ha imposat al seu company David Cornudella per 3/0.

Èxit organitzatiu i de participació i especial agraïment a jugadors, patrocinadors (Tecnifibre, Manfer, Automatismes JIMM, Haribo, Fruitera Jeroni i Podium Banyoles) i responsables del club.

 Federació Catalana Esquaix i Raquetbol. Rambla de Guipúscoa, 23-25 5a planta porta C 08018 Barcelona. Telf. 93-307.95.60
CIF: Q-5856051-G info@esquaix.cat
Inscrita en el Registre d'entitats esportives de la Generalitat de Catalunya, amb el núm. 4571 al Tom 3 del llibre d'entrada
i a la secció tercera, volum 1, assentament 51, per Resolució del Director General de l'Esport, de data 11 de març de 1995.

En Joc !!!