En Joc !!!
En Joc !!! - Federació Catalana d'Esquaix - Les notícies

Notícies


INTERNACIONAL. Čxit del primer open internacional d'esquaix al CCD
Unió de Federacions Esportives de CatalunyaEl passat cap de setmana es va celebrar al Club Ciudad Diagonal la primera edició de l'Open Internacional d'esquaix CCD trofeu Leng-D'or en categories menors de 14 i 18 anys.

A sub-14 femení la guanyadora va ser la catalana Sofia Mateos (Casagemas Badalona) en derrotar a la rusa Elizaveta Kuznetsova en la final.

A sub-14 masculí el campió va ser la jove promesa rusa de Sant Petersburg Belov Kirill en derrotar a Pol Rami (Nick Esports de Barcelona) en una emocionant final. Kirill havia derrotat a Pablo Dolz (C.N.Sant Andreu) a les semifinals.

A sub-18 femení la rusa de Moscou Valeriia Kolesnichenko es va endur el campionat en derrotar a Berta Aguirre (Esquaix Igualada) en la final.

Finalment a sub-18 masculí el campió va ser Pol Marín (CCD), en derrotar a Pol Kvam (Can Mčlich) en la final.

Com a cloenda del torneig es va celebrar l'entrega de trofeus a la terrassa del Club Ciudad Diagonal amb la presčncia de representants del CCD i els propietaris de l'empresa de

 Federació Catalana Esquaix i Raquetbol. Rambla de Guipúscoa, 23-25 5a planta porta C 08018 Barcelona. Telf. 93-307.95.60
CIF: Q-5856051-G info@esquaix.cat
Inscrita en el Registre d'entitats esportives de la Generalitat de Catalunya, amb el núm. 4571 al Tom 3 del llibre d'entrada
i a la secció tercera, volum 1, assentament 51, per Resolució del Director General de l'Esport, de data 11 de març de 1995.

En Joc !!!