En Joc !!!
En Joc !!! - Federació Catalana d'Esquaix - Les notícies

Notícies


Gran èxit a playoff de la lliga catalana
Es va disputar al Esquaix Marconi de Terrassa

Aquest cap de setmana, es van disputar en Club Esportiu Esquaix Marconi de Terrassa els play-off d'esquaix i soft-ràquet, concloent així una temporada 2012-2013 d’aquesta gran competició.

Els play-off es va començar a disputar el divendres dia 5 amb les semifinals d'esquaix de la 2a i 3a categoria.

En la tercera categoria d’esquaix, es va classificar per a la final el CN SANT ANDREU "C" després de derrotar al NICK ESPORTS "C" per un resultat de 3/1, mentre que l'altra semifinal la van disputar el MALIBÚ ESPORTIU "C" i l'equip del SAF UAB i aquest últim es va classificar per a la final per un resultat d'1/3.

En la segona categoria d'esquaix, es va classificar per a la final el METASPORTS després de derrotar al CN SANT ANDREU "B" per un resultat de 3/1, l'altra semifinal la van disputar el MALIBÚ ESPORTIU "B" i el ESPORTIU ROCAFORT "A" , en aquesta es va imposar el MALIBÚ, encara que l’eliminatòria es va empatar a 2-2, el resultat es va decidir pel major número de jocs aconseguits, que van anar de 8-6 per l’equip de Sabadell.

La segona jornada va començar el dissabte al matí amb el debut de l'esquaix femení. D'una banda el CN SABADELL i el CASAGEMES BADALONA van disputar una semifinal imposant-se el CN SABADELL per un 2-1 i l'altra la van disputar l'equip del GENT D'OR i el CT SABADELL, guanyant est últim per un resultat de 1/2.

Una vegada acabada aquesta eliminatòria, es va disputar la final directa d'esquaix en la categoria de veterans, entre els equips del SAF UAB i el CN SANT ANDREU, aquest últim es va imposar en la final per un resultat d'1/2 , guanyant així el títol en la categoria de veterans.

Finalitzada aquesta final, es van disputar les semifinals de soft-ràquet, d'una banda s'enfrontaven l'equip local l'ESQUAIX MARCONI i l’ESPORTIU ROCAFORT, aquest últim es va imposar als de Terrassa per un resultat de l'1/2 i l'altra semifinal la van disputar el DIR CAMPUS i el MALIBÚ ESPORTIU, classificant-se per a la final el MALIBÚ per un resultat de 0-3.

Conclosa la jornada matinal, es va passar a la sessió de tarda, on van inaugurar la sessió les fèmines que van disputar la final entre els equips del CN SABADELL i el CT SABADELL. Després es van disputar la final de la tercera categoria d'Esquaix, on el CN SANT ANDREU "C" es va imposar en la final al SAF UAB per un resultat de 3-1, aquests dos equips a més van aconseguir l'ascens a les segona categoria. El tercer classificat va ser el NICK ESPORTS "C" i quart el MALIBÚ ESPORTIU "C".

Una vegada conclosa la tercera categoria, es va disputar la final de la segona categoria i que, a més, tenia doble premi, ja que el guanyador d'aquest enfrontament aconseguiria l'ascens a la primera categoria, grans partits amb remuntades increïbles i un joc molt intens. Aquesta final la van disputar el MALIBÚ ESPORTIU "B" i el METASPORTS, va guanyar el primer per un 3-1, en la tercera posició va quedar el CN ST ANDREU "B" i el quart classificat va ser l’ESPORTIU ROCAFORT.

Finalment es va disputar les final de Soft-ràquet entre el MALIBÚ i el ROCAFORT, una final increïble ja que després de l'empat a una victòria entre tots dos equips, els dos jugadors número 2 de cada equip es decidien el títol, així que en un emocionant partit, que es va decidir en el tercer joc i després d'un gran desgast físic per tots dos jugadors, Jesús Montero es va imposar a Santi Altarriba donant la victòria a l’ESPORTIU ROCAFORT. Tercer classificat va ser l'Esquaix Marconi i quart el DIR CAMPUS.

 Federació Catalana Esquaix i Raquetbol. Rambla de Guipúscoa, 23-25 5a planta porta C 08018 Barcelona. Telf. 93-307.95.60
CIF: Q-5856051-G info@esquaix.cat
Inscrita en el Registre d'entitats esportives de la Generalitat de Catalunya, amb el núm. 4571 al Tom 3 del llibre d'entrada
i a la secció tercera, volum 1, assentament 51, per Resolució del Director General de l'Esport, de data 11 de març de 1995.

En Joc !!!