En Joc !!!
En Joc !!! - Federació Catalana d'Esquaix - Les notícies

Notícies


RÀQUETBOL. Catalunya aconsegueix la medalla de bronza als Europeus
Es va disputar a la localitat italiana de Bérgamo
Unió de Federacions Esportives de CatalunyaEls passats 15 al 17 de Juliol es varen celebrar a Bérgamo (Itàlia), els campionats d’Europa per equips de ràquetbol.

LA selecció catalana va obtenir la medalla de bronze tant en categoria masculina com femenina.

En categoria masculina, representada per Ignasi Herms i Dani Pascual, les victòries sobre França i l’amfitrió Itàlia, van ser decisives per aconseguir el bronze.

L’or va ser per Irlanda i la plata per Alemanya.

L’absència a última hora per lesió de Victor Montserrat, dues vegades campió d’Europa, va ser decisiva per a no poder revalidar el títol obtingut al 2009 a Paris.

En categoria femenina igualment Irlanda va ser primera, demostrant que en aquest moment dominen el panorama europeu, segones classificades van ser les representants d’Alemanya, essent terceres les catalanes.

Cal destacar la bona actuació tant de l’Anna Ventura com de la Maria Pajares, aquesta última de categoria júnor i debutant en l’absoluta. La campiona europea al 2009, Beth Consegal, amb problemes musculars, va ser igualment una baixa decisiva per a intentar assolir el campionat.

La selecció catalana ja està preparant el proper campionat del món que es disputarà a Toronto (Canadà), el juny del 2014.

 Federació Catalana Esquaix i Raquetbol. Rambla de Guipúscoa, 23-25 5a planta porta C 08018 Barcelona. Telf. 93-307.95.60
CIF: Q-5856051-G info@esquaix.cat
Inscrita en el Registre d'entitats esportives de la Generalitat de Catalunya, amb el núm. 4571 al Tom 3 del llibre d'entrada
i a la secció tercera, volum 1, assentament 51, per Resolució del Director General de l'Esport, de data 11 de març de 1995.

En Joc !!!