Anar a la home d'En Joc !!!

Dimecres, 19 de febrer
Agenda - Notícies - Enllaços - Taulell d'anuncis

Viatges i esports en paper

A Enjoc!!! estrenem secció!! A partir d'ara a la teva web d'esports i oci actiu preferida trobaràs les últimes novetats en literatura de viatges i esportiva. Et recomanarem un llibre i tu podràs donar-nos la teva opinió.

Ah! I estigues a l'aguait perquè d'aquí ben poc posarem en marxa un concurs per regalar-te les últimes novetats! No et perdis detall i participa en la secció "En paper" d'Enjoc!!!


Ara que s'acosta l'estiu, ja comencem a pensar què farem durant les vacances. Què tal una cultura ben diferent a la nostra, mil·lenària, plena de llegendes i contes? Què tal el país del sol naixent?

L'escriptor català JN Santaeulàlia (Banyoles, 1955) ens proposa un recorregut pel Japó a "Pagodes i gratacels" per trencar amb els tòpics que es tenen d'aquest país oriental. Santaeulàlia va estar tres mesos al Japó el 1999 amb una beca de la Japan Foundation, i va recórrer les illes japoneses. Ara ens explica la seva experiència al país nipó. Acompanya l'autor per aquest viatge al país del sol naixent. A "Pagodes i gratacels" tindràs un bon recull de rutes i de viatges a través del Japó.

"La imatge que es té del Japó, entre nosaltres, sol ser limitada, desenfocada pels tòpics, velada pels filtres mediàtics, que tendeixen a reflectir-ne només els aspectes més negatius o més pintorescos. Però el Japó és un país que encara manté ben viu el poder de seducció que ha atret tants viatgers al llarge dels segles. Un fascinant imperi de paradoxes: món de modernitat i de pervivència de tradicions; de microelectrònic i arts esplendoroses; de ciutats formiguejants i de bellíssims paisatges (...)... "Pagodes i gratacels" vol ser una aproximació a la gent, al paisatge i a la cultura del Japó, més enllà dels estereotips, a partir de l' observació directa i de l'experiència personal de l'autor."

PAGODES I GRATACELS
Autor:
JN Santaeulàlia
Data: 2001
Preu: 2.200 ptes
Pàgines: 269
Editorial: Columna de viatge Valoració: Bo

 

 

F.C Activitats Subaquàtiques F.C. Esquaix F.C. Pilota F.C. Billar Coloms Esportius
F.C. Esgrima F.C. Handbol F.C. Hípica Atletisme.com Paralítics cerebrals
F.C. Esports d'Hivern F.C. Tennis F.C. Petanca F.C. Hoquei Minusvàlids físics
Temueves.com
Enjoc.com
Esquias.com
Windsurfesp.com
Mercadosport.com
Mybestplay.com
Nosmovemos.com
   
 
Multiplica Inside, S.L.
Pça. Tirant lo Blanc nº 7, baixos
08005 Barcelona
consultes@enjoc.com
B-62-311.659
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, en el Tom 32.751, Foli 42, Fulla B 215970, Inscripció 1ª