Anar a la home d'En Joc !!!

Diumenge, 24 de juny
Agenda - Notícies - Enllaços - Taulell d'anuncisLa tercera lliga d’hoquei gel torna a Puigcerdà després de 17 anys
El Club Gel Puigcerdà ha tornat a guanyar la lliga d’hoquei gel, la tercera de la seva història, i després de 17 anys sense poder fer-se amb aquest títol. El 2 a 3 enfront al seu etern rival, l’Horcona-Jaca, el dissabte 29 li va donar el campionat.
Informació facilitada pel periodista Eduard Palomares

El segon partit del play-off de la final, el dissabte dia 29 d’abril, va servir per sentenciar el campionat i posar punt final a la temporada. Els ceretans tornen a ser la capital espanyola del gel amb un equip que ha demostrat unitat i treball constant gràcies a la labor tècnica de l’eslovac, Peter Opitz, que ha donat un aire nou a l’equip des de la seva arribada a principis de temporada.

El partit de la final a Jaca va estar dominat per l’equip visitant (Puigcerdà) des de l’inici, amb un resultat al primer terç de zero a dos, amb un primer gol aconseguit pel jugador puigcerdanenc, Ramon Morer, de jugada individual que ha acabat sentenciant de manera espectacular per la escaira dreta del porter aragonès, al minut 9. El segon gol dels groc i negres va arribar sis minuts més tard amb una jugada d’equip finalitzada pel dorsal 4, Pavol Resetka, que portava quatre partits sancionat.

La segona part va estar marcada per una gran pressió de l’equip local al centre del gel, que s’ha vist plasmada per un gol del Jaca al minut dos, per part del número 69. El Puigcerdà tornava a agafar avantatge al minut 4 amb un gol del 14, Pavol Frano, que deixava el marcador el 1 a 3. A la tercera part l’arbitre, va anul·lar un gol al Puigcerdà al minut 8 per invasió de l’àrea del porter, que podia haver estat la sentència del partit. En canvi, dos minuts més tard els del Pirineu aragonès reduïen la distància deixant el marcador en 2 a 3, i posant l’emoció fins al final del partit.

La directiva del Puigcerdà, encapçalada pel seu president, Miguel Ángel Carnicero, ha assegurat que el tècnic seguirà l’any que ve a la banqueta entrenant als equips de totes les categories, respectant el contracte de tres anys que té signat amb el club. El president ha afirmat que la Junta preveu fer una assemblea general a finals de maig per presentar eleccions, i fer un balanç d’aquest quatre anys de gestió en els que s’ha guanyat dues copes del rei i una lliga. Una de les grans qüestions pendents de resoldre és la continuïtat de l’escola i la manca de jugadors juvenils. El projecte d’Opitz sembla que pretén potenciar les categories inferiors i fomentar la cantera per crear un equip de jugadors cerdans de futur.

D’altra banda, els jugadors del Puigcerdà van dedicar la lliga als aficionats que es van desplaçar a animar al seu equip a Jaca. En total, una centena de persones que no van parat de cridar i d’animar a l’equip. El capità groc i negre, Salva Barnola, va fer una dedicatòria nomenant a la seva família, a la gent de Puigcerdà, i ‘especialment a l’alcalde, Joan Planella, pels moments que passa’. Els jugadors eslovacs de la plantilla, sis en total, i els nacionals han demostrat durant tota la temporada ser un equip unit i preparat per a superar les situacions més difícils.

Plantilla del Puigcerdà

11 P Cerdà, Albert

31 P Misut, Lubomir

39 P Navarrete, Jordi

04 DE Resetka, Pavol

06 CE Barnola, Salva (C)

07 DD Ramonet, Àngel

08 DE Casas, Albert (A)

09 AE Gracia, Ivan

10 AD Cepeda, Javier

12 DD Soler, Jordi

14 AE Frano, Pavol

17 CE Morer, Ramon

19 AE Ribot, Bastien

20 CE Trokan, Peter

22 AD Tatar, Tibor

26 DD Pereiro, Orlando

27 DE Hilario, Daniel (A)

30 AD Kanas, Juraj

30 DE Hilario, Gumer

34 AE Yuldashev, Ramil

   
Anterior  Posterior

Consulta altres notícies per esports

Si creus que tens alguna notícia de la que informar, clica aquí.
 

 

F.C Activitats Subaquàtiques F.C. Esquaix F.C. Pilota F.C. Billar Coloms Esportius
F.C. Esgrima F.C. Handbol F.C. Hípica Atletisme.com Paralítics cerebrals
F.C. Esports d'Hivern F.C. Tennis F.C. Petanca F.C. Hoquei Minusvàlids físics
Temueves.com
Enjoc.com
Esquias.com
Windsurfesp.com
Mercadosport.com
Mybestplay.com
Nosmovemos.com
   
 
Multiplica Inside, S.L.
Pça. Tirant lo Blanc nº 7, baixos
08005 Barcelona
consultes@enjoc.com
B-62-311.659
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, en el Tom 32.751, Foli 42, Fulla B 215970, Inscripció 1ª