Anar a la home d'En Joc !!!

Dijous, 9 d´abril
Agenda - Notícies - Enllaços - Taulell d'anuncisCampionat de Catalunya de TREC Menors 2006
El Club Hípic Parc del Vallès ha estat l’escenari escollit per acollir el Campionat de Catalunya de TREC Júnior 2006
Unió de Federacions Esportives de CatalunyaEl Club Hípic Parc del Vallès ha estat l’escenari escollit per acollir el Campionat de Catalunya de TREC Júnior 2006 (Tècnica de Recorregut Eqüestre de Competició) que la Federació Catalana d’Hípica ha celebrat el passat dissabte 29 d’abril.

Un total de 31 participants han dotat al campionat d’un “ambient familiar i totalment apte pels més menuts de la casa”, segons Pol Moragas, director tècnic del Club Hípic Parc del Vallés.

Els resultats de la categoria de Promoció del Campionat de Catalunya de TREC han estat:
Gil Rosemary amb Benji.
Maud Pecastaing amb King.
Albert Batalla.

Pel que fa a la classificació infantil del Campionat de Catalunya Júnior, els resultats han estat:
Pedro Bracero amb Inti.
Lucy Tiblle amb Ulysses.
Lorena Gigante amb Sidney.

A més s’ha fet un lliurament especial de medalles als participants més petits de la competició: en primer lloc, Maria Gaia, seguida d’Helena Lambea i de Raquel Mendoza.

La jornada ha estat entretinguda, no solament per la distesa prova del TREC, sinó també pel bon temps, que ha fet de Cerdanyola un punt de trobada tant pel nens com pels més grans.

Al lliurament de premis han assistit l’Alcalde de l’Ajuntament de Cerdanyola, Antoni Morral; el Primer Tinent d’Alcalde de Cerdanyola, Santiago Cayuela; la Regidora de Promoció de la Ciutat de Cerdanyola, Eva Torralba; el Vocal de TREC de la Federació Catalana d’Hípica, Miquel Casas, el Cap de Protocol de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, Jordi Eduardo i el Sr. Julián Agut en representació de la Federació Catalana d’Hípica.
Antoni Morral, Alcalde de Cerdanyola, ha destacat “aquest projecte comú que pretén tirar endavant l’esport de la ciutat”. Jordi Eduardo, Cap de protocol de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, ha donat importància al món del cavall ja que “el TREC és una competició completa i molt divertida per tothom”. Eduardo ha donat esperances als més petits del campionat i els ha encoratjat per que arribin a l’alta competició. Pol Moragas, Director del Club Hípic Parc del Vallés, ha manifestat que es sent molt content per la participació i ha recordat que a la pròxima prova de TREC (que serà un Internacional) “espera als millors de la competició mundial d’hípica”, i tindrà lloc els dies 13 i 14 de maig al Centre Hípic Parc del Vallès.

   
Anterior  Posterior

Consulta altres notícies per esports

Si creus que tens alguna notícia de la que informar, clica aquí.
 

 

F.C Activitats Subaquàtiques F.C. Esquaix F.C. Pilota F.C. Billar Coloms Esportius
F.C. Esgrima F.C. Handbol F.C. Hípica Atletisme.com Paralítics cerebrals
F.C. Esports d'Hivern F.C. Tennis F.C. Petanca F.C. Hoquei Minusvàlids físics
Temueves.com
Enjoc.com
Esquias.com
Windsurfesp.com
Mercadosport.com
Mybestplay.com
Nosmovemos.com
   
 
Multiplica Inside, S.L.
Pça. Tirant lo Blanc nº 7, baixos
08005 Barcelona
consultes@enjoc.com
B-62-311.659
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, en el Tom 32.751, Foli 42, Fulla B 215970, Inscripció 1ª